Curriculumtraining

Per 2021 introduceer ik curriculumtraining. De eerste staat gepland op zondag 5 september 2021. Deze extra training is bedoeld om ambitieuze beginnende én gevorderde Krav Maga beoefenaars de kans te geven om technieken te verfijnen. Een goede manier om je voor te bereiden op een officieel IKMF examen. 

Wat is een curriculumtraining?
Tijdens normale lessen behandelen we veel diverse trainingsonderdelen, waarbij ik jou zo goed mogelijk het volledige plaatje van Krav Maga wil meegeven. Zo behandel ik in de reguliere lessen technieken, drills, mentale trainingen en sparsessies. Dit is immers de beste voorbereiding voor op straat. Tijdens de curriculumtraining zoomen we in op alle technieken van jouw niveau. Hier leer in een reeks welke technieken je op jouw niveau moet kennen en hoe deze perfect uitgevoerd worden.

Een curriculumtraining is geen officieel meetmoment, je mag dus in eigen sporttraining komen trainen. Ook raden we je aan om schrijfgerei mee te nemen, zodat je ook aantekening kunt maken. In de IKMF app vind je het curriculum wat nodig is om van tevoren door te nemen.  Mijn tip aan jou om dit goed te doen, zodat je voorbereid én met vragen naar de training komt.

Aanmelden voor 5 september 2021
Geef voor 30 augustus door of je deze curriculumtraining wilt volgen. Dit kan via de app of gewoon voor of na een les. De training begint om 10.00 uur. Afhankelijk van het aantal leden dat zich wilt voorbereiden, bepaal ik de eindtijd. Dit zal niet later zijn dan 13.00 uur.
De prijs voor de training is € 10,- per level en deze kun je cash betalen.