G5 level instructeur

Yes! De hoogtst haalbare rang van Krav Maga in Nederland heb ik afgelopen weekend behaald met een score van ruim 90%! Er viel direct een (zelfopgelegde) druk van mijn schouders af. Superblij en trots dat ik me nu tot de 10 personen in Nederland kan rekenen die dit level heeft behaald. Helemaal omdat ik een jaar kampte met een gescheurde meniscus en toch het 3,5 uur durende examen succesvol heb doorlopen.

Mijn doel om in Israël, de bakermat van Krav Maga, het Expertlevel 1 te behalen is nu binnen bereik. Want binnen de IKMF Krav Maga Nederland is level G5 behalen de sleutel om naar het experlevel te gaan. Dus de komende tijd ga ik me klaarstomen om volgend jaar naar Israël af te reizen voor het volgende succes!

Uiteraard blijf ik ook voor de leden van mijn sportschool Krav Maga Eindhoven lesgeven, zodat ik anderen kan begeleiden en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.