Stay Away

In de cursus leer je mentale, verbale en fysieke vaardigheden om weerbaarder te zijn in gewelddadige situaties. Stay Away is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, want er zijn andere dingen belangrijk dan bij zelfverdediging bij mannen. Na deze cursus zelfverdediging voel je je zelfverzekerder en sta je sterker in je schoenen, want je leert om als vrouw in je kracht te staan. 

Nieuwe cursus

Op maandag 28 september start er een nieuwe cursus Stay Away. De cursus is opgebouwd uit 10 lessen en iedere les duurt 1,5 uur. Per les slechts € 16,50. Inschrijven kan via onderstaande link.

Women empowerment

Stay Away is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 16 jaar om voor zichzelf op te komen. Respectloze opmerkingen, handtastelijkheden, seksueel georiënteerde vormen van belagen of intimidatie, vrouwen hebben er vaker last van dan gedacht wordt.

YES! IK SCHRIJF ME IN 💪

Wereldwijd succes

Deze unieke Stay Away cursus heeft zijn effect bewezen, want het is wereldwijd al aan meer dan 85.000 vrouwen gegeven. Ze zijn weerbaarder geworden in situaties van gender based violence (dat voornamelijk vrouwen treft) door mentale, verbale en fysieke vaardigheden te leren. In deze video vertelt een vrouw uit Birmingham haar ervaring van de Stay Away Krav Maga Women Self Defence Seminar.

Verdedigen met kracht en intuïtie

Stay Away is een programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen door de IKMF. Naar aanleiding van een serieverkrachter in Tel Aviv werd de IKMF benaderd met de vraag of er een training kon worden uitgewerkt waarmee vrouwen zich kunnen verweren. Zodoende is er een programma opgezet bestaande uit een meerdaagse cursus waarin door middel van Krav Maga wordt gewerkt aan weerbaarheid. Gecertificeerde Stay Away-instructeurs van IKMF school mogen dit programma aanbieden.

Groepsverband

Wil je een Stay Away cursus voor jouw netwerk organiseren? Dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stay Away Cursus

De Stay Away Cursus is een reeks lessen waarin met behulp van Krav Maga technieken, kennis van psychologie en scenario-training gewerkt wordt aan weerbaarheid.

maandag 28 sept
20:00 - 21:30
maandag 5 oktober
20:00 - 21:30
maandag 12 oktober
20:00 - 21:30
maandag 19 oktober
20:00 - 21:30
maandag 26 oktober
20:00 - 21:30
maandag 2 november
20:00 - 21:30
maandag 9 november
20:00 - 21:30
maandag 16 november
20:00 - 21:30
maandag 23 november
20:00 - 21:30
maandag 30 november
20:00 - 21:30
maandag 7 december (bij uitval van een van bovenstaande data)
20:00 - 21:30

Weerbaarheid

De instructeur van Krav Maga Eindhoven, Ad Rutten, is gecertificeerd om Stay Away programma te geven. Het programma bestaat uit een clinic en een tiendaagse cursus waarin vrouwen leren zichzelf te verdedigen en voor zichzelf op te komen.

Uitrusting

Voor de lessen heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat er tijdens de training met technieken wordt gewerkt waarbij men elkaar stevig vastpakt. Verder heb je schone binnenschoenen nodig (die niet afgeven) en flesje water of sportdrank. Gebitsbescherming (bitje) en kruisbescherming (tok) zijn verplicht en via Krav Maga Eindhoven beschikbaar.

Gratis proefles? Meld je aan!