Stay Away

In de cursus leer je mentale, verbale en fysieke vaardigheden om weerbaarder te zijn in gewelddadige situaties. Stay Away is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, want er zijn andere dingen belangrijk dan bij zelfverdediging bij mannen. Na deze cursus zelfverdediging voel je je zelfverzekerder en sta je sterker in je schoenen, want je leert om als vrouw in je kracht te staan. 

Vanaf maandag 21 oktober start de nieuwe cursus in onze sportschool in Eindhoven.

Kom naar Stay Away

Voor slechts € 165,- leer je in 10 lessen wat te doen om jezelf te verdedigen.

YES IK SCHRIJF ME IN 💪

Women empowerment

Stay Away is een trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 16 jaar om voor zichzelf op te komen. Respectloze opmerkingen, handtastelijkheden, seksueel georiënteerde vormen van belagen of intimidatie, vrouwen hebben er vaker last van dan gedacht wordt.

Het Stay Away programma bestaat uit een clinic en een tiendaagse cursus waarin vrouwen leren zichzelf te verdedigen en voor zichzelf op te komen. De clinic is apart te volgen en is een introductie op de lessen waarin met behulp van Krav Maga technieken, kennis van psychologie en scenariotraining gewerkt wordt aan weerbaarheid.

Stay Away

Stay Away is een programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen door de IKMF. Naar aanleiding van een serieverkrachter in Tel Aviv werd de IKMF benaderd met de vraag of er een training kon worden uitgewerkt waarmee vrouwen zich kunnen verweren. Zodoende is er een programma opgezet bestaande uit een meerdaagse cursus waarin door middel van Krav Maga wordt gewerkt aan weerbaarheid. Gecertificeerde Stay Away-instructeurs van IKMF school mogen dit programma aanbieden.

Wereldwijd succes

Deze unieke Stay Away cursus heeft zijn effect bewezen, want het is wereldwijd al aan meer dan 85.000 vrouwen gegeven. Ze zijn weerbaarder geworden in situaties van gender based violence (dat voornamelijk vrouwen treft) door mentale, verbale en fysieke vaardigheden te leren. In deze video vertelt een vrouw uit Birmingham haar ervaring van de Stay Away Krav Maga Women Self Defence Seminar.

Stay Away Cursus

De Stay Away Cursus is een reeks lessen waarin met behulp van Krav Maga technieken, kennis van psychologie en scenario-training gewerkt wordt aan weerbaarheid.

les 1
maandag 21 oktober
19.00 – 20.30
les 2
maandag 28 oktober
19.00 – 20.30
les 3
maandag 4 november
19.00 – 20.30
les 4
maandag 11 november
19.00 – 20.30
les 5
maandag 18 november
19.00 – 20.30
les 6
maandag 25 november
19.00 – 20.30
les 7
maandag 2 december
19.00 – 20.30
les 8
maandag 9 december
19.00 – 20.30
les 9
maandag 16 december
19.00 – 20.30
les 10
maandag 6 januari
19.00 – 20.30
SCHRIJF JE IN

Cursusgeld

De Stay Away cursus is opgebouwd uit 10 delen en iedere les duurt 1,5 uur en de cursus kost € 165,-. Inschrijven kan via onderstaande button:

Uitrusting

Voor de lessen heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat er tijdens de training met technieken wordt gewerkt waarbij men elkaar stevig vastpakt. Verder heb je schone binnenschoenen nodig (die niet afgeven) en flesje water of sportdrank. Gebitsbescherming (bitje) en kruisbescherming (tok) zijn verplicht en via Krav Maga Eindhoven beschikbaar.

Groepsverband

Wil je een Stay Away cursus voor jouw netwerk organiseren? Dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Weerbaarheid

De instructeur van Krav Maga Eindhoven, Ad Rutten, is gecertificeerd om Stay Away programma te geven. Het programma bestaat uit een clinic en een tiendaagse cursus waarin vrouwen leren zichzelf te verdedigen en voor zichzelf op te komen.

Gratis proefles? Meld je aan!