Kettlebell training

Introductie

Met de kettlebell training gaat je explosieve kracht omhoog. Je leert op een andere – en misschien wel nieuwe manier – trainen met je lichaam. De kettlebell is geschikt voor diverse trainingsvormen, waardoor je alle spiergroepen van je lichaam kunt aanspreken met één bonk staal.

Agenda

Woensdag
20:45 - 21:15

* past dit moment je niet, maar wil je wel Kettlebell training gaan doen? Neem even contact op en dan kijken we wat mogelijk is.

Grote kracht van de kettlebell

Door het trainen met de kettlebell wordt je core meer aangesproken dan dat je met normale dumbbells werkt. Het zwaartepunt ligt niet in je hand en daarom zet het je stabiliserende spieren in werking.

Explosieve kracht

De kettlebell training is een grensverleggende manier van training en zal daarom zowel fysiek als mentaal een positieve uitwerking op je hebben. Kettlebells spreken je core aan, alle spieren in je romp die voor stabiliteit zorgen. Die spieren trainen zorgt ervoor dat je meer kracht kunt zetten en zelfs explosieve kracht kunt uitoefenen.

Oefeningen en instructies

Bij Krav Maga Eindhoven leer je op een verantwoorde en veilige manier om met de kettlebell een full body workout te doen. Van de Kettlebell swing en deadlift tot aan de Goblet squat, Turkish Get Up en Kettlebell Military Press aan toe.

Lesgeld

Een kettlebell training duurt 30 minuten. Bij een lidmaatschap betaal je maandelijkse kosten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen:

1 x p/week
€ 16,00

Uitrusting

Alleen sportkleding met binnenschoenen

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!