Krav Maga Fight Class

Intensieve training

Klaar voor het zwaardere werk? De Krav Maga Fightclass is een perfecte uitbreiding op de Krav Maga training. In de reguliere training wordt er doorgaans 90% getraind met drills en 10% met sparren. Bij de Fightclass is dit omgekeerd waardoor de training intensiever is.

Agenda

Momenteel geen lessen

Sparren

Met het sparren worden Krav Maga scenario’s nagebootst, waarbij niet de drills (bepaalde serie of reeks bewegingen/techniek) voorop staan. Met het sparren richt je je meer op actie, reacties en reflexen. Je bent vrij in bewegingen waarbij het verloop anders is, je leert improviseren en dit komt het meest dichtbij de realiteit van onverwachte aanval.

Het is een ideale combinatie om de feedback die je over je techniek terugkrijgt te verfijnen in de reguliere Krav Maga training.

In deze les ga je een uur voluit met medestudenten die er ook voor kiezen. Dit zijn meestal gevorderden omdat sparren ook onderdeel uitmaakt van het Krav Maga curriculum. Het is dan ook een training die je aan de vooravond van je examen een paar keer extra kunt doen.

Lesgeld

Een Krav Maga training duurt 75 minuten. Bij een lidmaatschap betaal je maandelijkse kosten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen*:

1 x p/week
€ 37,00
2 x p/week
€ 52,00
3 x p/week of meer (all-in)
€ 72,00

Uitrusting

Voor de training heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat omdat er tijdens de training met technieken headlock of bearhug wordt gewerkt waarbij men elkaar stevig vastpakt. Verder heb je schone binnenschoenen (die niet afgeven) nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!