Pad Training

Introductie

Wil je beter leren trappen of stoten? Of vindt je het gewoon lekker om te stoten en te trappen en een keer niet tegen een bokszak aan? Volg dan deze Pad training bij Krav Maga Eindhoven. Ook deze training is geschikt voor iedereen en is laagdrempelig, eventueel aanvullend op regulier Krav Maga lessen.

Trainingsrooster

Vanwege recente wijzigingen
Check het wekelijkse trainingsrooster
Direct aanmelden Contact

Multiple effect

Met pad training train je niet alleen uithoudingsvermogen, maar ook snelheid, lenigheid en coördinatie. In een uur ga je jouw grenzen proberen te verleggen door het maximale uit jezelf te halen. Iedere spier krijgt aandacht tijdens deze training. Ideaal voor mensen die willen afvallen en hun conditie willen verbeteren.

Persoonlijke groei

Krav Maga Eindhoven richt zich op persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook. Mocht een oefening niet helemaal lukken zoals je had verwacht, dan krijg je een alternatieve oefening. Want jouw persoonlijke groei staat centraal, dus kun je op jouw niveau en tempo trainen.

Lesgeld

Een pad training duurt 60 minuten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen:

1x per week
€32,-
2x per week
€47,-

Uitrusting

Bij deze training heb je naast je sportkleding en -schoenen ook bokshandschoenen nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!