Personal training krav maga

Persoonlijke begeleiding

Wil je training op maat? Dat kan bij Krav Maga Eindhoven.

Personal Krav Maga Training is een uitgelezen kans om persoonlijke doelen te verwezenlijken of dingen net wat makkelijker te maken voor jezelf.

Agenda

Planning van Personal Training Krav Maga is in overleg met student.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op.

Individuele aandacht

Het kan zijn dat je voor je examen extra wil trainen of je wilt een spoedcursus volgen vanwege verwachte of plotselinge dreiging. Misschien wil je een bepaald scenario of techniek trainen voor een examen. Het kan zijn dat je geen groepsmens bent of dat het tijdstip van groepstraining niet in jouw agenda past. Bij Krav Maga Eindhoven is het mogelijk om buiten de reguliere trainingen ook privélessen te volgen.

Persoonlijke begeleiding

De personal training wordt opgesteld op basis van de behoefte, capaciteit en doelen van de student. Het maakt niet uit of je net begint of al een tijd Krav Maga beoefent, of je bij andere IKMF club traint, man of vrouw bent, junior- of seniorenleeftijd hebt. Het gaat er om wat je wilt bereiken en dat je gemotiveerd bent.

Lesgeld

Bij Krav Maga Personal Training wordt er op maat een trainingsschema gemaakt. De duur van de training kan variëren tussen de 60 en 90 minuten. Afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je per week komt trainen wordt er een prijs berekend.

Uitrusting

Voor de training heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat omdat er tijdens de training met technieken headlock of bearhug wordt gewerkt. Verder heb je schone binnenschoenen nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Gebitsbescherming (bitje) en kruisbescherming (tok) zijn wel verplicht, voor mannen en vrouwen. Bitje, tok, en zo nodig scheenbeschermers en bokshandschoenen zijn verkrijgbaar bij Krav Maga Eindhoven.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!