Personal training krav maga

Persoonlijke begeleiding

Ben je gemotiveerd om gericht aan jouw sportdoelen te werken? Of heb je juist een stok achter de deur nodig om doelgericht te trainen? Dan zit je bij Krav Maga Eindhoven goed!

Omdat jouw doelen centraal staan, kijken we wat het beste bij jou past. Dat kan combinatie zijn van circuit-, bokszak-, outdoor- en Krav Maga training. Van gericht technieken trainen tot aan een fullbody-workout waardoor je kracht en uithoudingsvermogen wordt vergroot.

Wil je training op maat? Dat kan bij Krav Maga Eindhoven.

Onze Krav Maga instructeur Ad Rutten (level G4) is jouw personal coach. Met hart en nieren zet hij zich in om zijn studenten fysiek en mentaal te trainen zodat ze groeien in kracht en flexibiliteit.

“Persoonlijke groei, op welk vlak dan ook, in combinatie met een gevoel van veiligheid is wat ik mijn studenten wil meegeven. Mijn trainingen zijn gericht op het leren verbeteren van intuïtieve, fysieke, mentale, tactische en technische vaardigheden, zodat die persoon zich steviger voelt staan in het leven.” – Ad Rutten

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op.

Direct aanmelden Contact

Individuele aandacht

Omdat jouw doelen centraal staan, kijken we wat het beste bij jou past. Dat kan combinatie zijn van circuit-, bokszak-, outdoor- en Krav Maga training. Van gericht technieken trainen tot aan een fullbody-workout waardoor je kracht en uithoudingsvermogen wordt vergroot.

Het kan ook zijn dat je extra wil trainen of je wilt een spoedcursus volgen vanwege een plotselinge dreiging. Misschien wil je een bepaald scenario of techniek trainen voor een examen. Het kan zijn dat je geen groepsmens bent of dat het tijdstip van groepstraining niet in jouw agenda past. Bij Krav Maga Eindhoven is het mogelijk om buiten de reguliere trainingen ook privélessen te volgen.

Persoonlijke begeleiding

De personal training wordt opgesteld op basis van de behoefte, capaciteit en doelen van de student. Het maakt niet uit of je net begint of al een tijd Krav Maga beoefent, of je bij andere IKMF club traint, man of vrouw bent, junior- of seniorenleeftijd hebt. Het gaat er om wat je wilt bereiken en dat je gemotiveerd bent.

Lesgeld

Bij Krav Maga Personal Training wordt er op maat een trainingsschema gemaakt. De duur van de training kan variëren tussen de 60 en 90 minuten. Afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je per week komt trainen wordt er een prijs berekend.

Uitrusting

Voor de training heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat omdat er tijdens de training met technieken headlock of bearhug wordt gewerkt. Verder heb je schone binnenschoenen nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Gebitsbescherming (bitje) en kruisbescherming (tok) zijn wel verplicht, voor mannen en vrouwen. Bitje, tok, en zo nodig scheenbeschermers en bokshandschoenen zijn verkrijgbaar bij Krav Maga Eindhoven.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!