Circuit training / FIT 250 Eindhoven

Introductie

Een circuittraining is een fullbody-workout, waarbij je meerdere oefeningen in een parcours met obstakels aflegt. In 30 minuten ga je je kracht en uithoudingsvermogen vergroten. De hindernissen bestaan uit functionele oefeningen die door jouw eigen lichaam uitgevoerd moeten worden. Denk aan slamball of opdrukken.

Trainingsrooster

Vanwege recente wijzigingen
Check het wekelijkse trainingsrooster
Direct aanmelden Contact

Multiple effect

Met circuittraining train je niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook snelheid, lenigheid en coördinatie. In een half uur ga je jouw grenzen proberen te verleggen door het maximum aantal herhaling te vergroten. Het is een conditionele training omdat je aan het einde van een obstakel bijna geen rust inlast. Iedere spier krijgt aandacht tijdens het parcours. Ideaal voor mensen die willen afvallen en hun conditie willen verbeteren.

High Intensity Interval Training (HIIT)

De circuittraining van een half uur wordt opgesteld volgens het HIIT trainingsprincipe. Door middel van intervals lever je in korte duur een intensieve inspanning. In praktijk komt het erop neer dat je 2 à 3 rondjes van 5 à 6 stations volbrengt.

Bij de lange circuittraining van een uur ligt de focus op maximale repetitions (max reps). Denk aan 10 stations en probeer je 50 herhalingen te maken. De volgorde van de oefeningen zijn vrij en je kiest zelf de afwisseling en invulling van het aantal herhalingen.

Persoonlijke groei

Krav Maga Eindhoven richt zich op persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook. Mocht een oefening niet helemaal lukken zoals je had verwacht, dan krijg je een alternatieve oefening. Want jouw persoonlijke groei staat centraal, dus kun je op jouw niveau en tempo trainen.

Lesgeld

Een circuittraining duurt 30 minuten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen:

1x per week
€17,-
2x of meer per week
€32,-

Uitrusting

Bij deze training heb je naast je sportkleding ook sportschoenen nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!