Krav Maga Women Only

Speciaal voor vrouwen

Vrouwen hebben met andere vormen van geweld te maken. Bij Krav Maga Women Only leer je drie vaardigheden van zelfverdediging: mentale verrijking, verbale vlotheid en fysieke bedrevenheid.

Bij Krav Maga Eindhoven wordt vrouwen geleerd om voor zichzelf op te komen. Laat je niet afschrikken door het idee dat Krav Maga alleen voor mannen is. Krav Maga is juist geschikt voor vrouwen die willen werken aan zelfverdediging en -vertrouwen.

Agenda

momenteel zijn er alleen
Stay Away trainingen

Veiligheid door zelfverdediging

Krav Maga is een trainingsmethode die gebruik maakt van je natuurlijk instinctieve reflexen en reacties om jezelf te verdedigen in een aanval.

De trainingen geven een praktische benadering van gevechtssituaties waarbij je technieken traint die aansluiten bij je natuurlijke reflexen. Door effectieve instructie en training kun je vrij snel een niveau behalen waarbij je jezelf kunt redden.

“Een opdringerige kerel moet je behandelen als een 5-jarige. Een duidelijk ‘NEE’ met een overtuigende houding en blik kan vaak al genoeg zijn. Voor de hardnekkige individuen zijn er andere oplossingen en die leg ik je in mijn training graag uit. ”

– Ad Rutten, gecertificeerd instructeur Stay Away programma IKMF

Voorkomen is beter dan genezen

Een belangrijke reden om Krav Maga trainingen te volgen is het vermijden van agressie. Je leert om situaties tijdig in te schatten op bedreigingen en te weten wat je moet doen voordat het uit de hand loopt. Je leert je grenzen sneller en duidelijker aan te geven.

Voor vrouwen zijn er kenmerkende scenario’s waarbij er gevaar dreigt die gender-specifiek is. Het effect van Krav Maga trainen is dat je zelfverzekerd bent en overtuigd van fysieke en mentale kracht. Je leert jezelf beter kennen, zodat je je leven en relaties veel sneller naar je hand kunt zetten.

Mentale weerbare houding

Lichaam en geest zijn één. Dus wanneer je je lichaam traint, train je ook een mentale houding. Het voordeel daarvan is dat je een assertieve en daadkrachtige gevechtshouding kunt uitstralen in situaties waar het nodig is. Of zelfs een adequate reactie te geven omdat je sneller hebt leren reageren. Je hoeft niet te kiezen voor passiviteit en het risico om slachtoffer van de situatie te worden.

Kies voor jezelf, kom trainen

NAAR CONTACT

Lesgeld

Een Krav Maga training duurt 90 minuten. Bij een lidmaatschap betaal je maandelijkse kosten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen*:

1 x p/week
€ 38,00
2 x p/week
€ 53,00
3 x p/week of meer (all-in)
€ 73,00

Je kunt kiezen om 2x per week een reguliere training te nemen en die uitbreiden met bijvoorbeeld een bokszaktraining. Het All-in abonnement is hier perfect voor. Lees erover bij de informatie over de contributie.

NAAR CONTRIBUTIE

Uitrusting

Voor de training heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat je ook technieken leert waarbij je de mede-studente stevig vastpakt. Verder heb je schone binnenschoenen nodig (die niet afgeven), een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Algemene impressie Women Only

Gratis proefles? Meld je aan!