Contributie

Abonnement

Bij een lidmaatschap betaal je maandelijkse kosten en ontvang je een gratis trainingsshirt van Krav Maga Eindhoven. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen:

Krav Maga
p/maand
1x per week / minimaal 4x per maand
€32,-
2x of meer per week
€47,-
Pad training
p/maand
1x per week / minimaal 4x per maand
€32,-
2x per week
€47,-
Bokszak- & FIT 250 training
p/maand
1x per week / minimaal 4x per maand
€17,-
2x of meer per week
€32,-
All in
All in (Krav Maga, Pad-, Bokszak- & FIT 250 training)
€52,-

All-in-abonnement

Wil je verschillende trainingen combineren en sport je paar keer in de week? Dan is het all-in abonnement interessant. Voor €52,- per maand kun je combinaties maken bij Krav Maga, pad-, bokszak- & FIT 250 training.

All in
€52,-

Studentenkorting

Als student krijg je een speciale korting van 10% bij vertoon van een geldige collegekaart. De korting geldt alleen voor een regulier lidmaatschap, niet voor het all-in-abonnement.

Inschrijfkosten

Als nieuw lid betaal je eenmalige inschrijfkosten à € 37,50 en ontvang je een gratis KME sportshirt.
Mei-actie: in mei 2023 is er een actie dat je géén inschrijfkosten betaalt en wel een gratis t-shirt krijgt.

Aanmelden of vragen?

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Dan kun je het beste het contactformulier invullen of even contact opnemen per mail of telefoon.

Lesrooster

Bij Krav Maga Eindhoven duren alle Krav Maga en Pad trainingen 60 minuten. Een FIT 250 en bokszaktraining duren 30 minuten. 

Trainingen

Ons trainingsaanbod bestaat uit een variatie van Krav Maga en Pad trainingen, personal training en sportactiviteiten als bokszak- en FIT 250 training. Deze worden gegeven door een (level G5) gecertificeerde IKMF-instructeur. 

International Krav Maga Federation (IKMF)

Krav Maga Eindhoven is aangesloten bij de Nederlandse Krav Maga bond die onderdeel is van International Krav Maga Federation (IKMF). Als student ben je verplicht om ook lid te worden van de IKMF. Dit loopt niet via Krav Maga Eindhoven, maar direct via de IKMF.

Een IKMF-lidmaatschap bedraagt  € 27,50 per jaar, waarmee je kan deelnemen aan lokale en centrale examens.

bezoek site IKMF Nederland

Strippenkaart

Wil je geen abonnement? Dan kun je gebruik maken van een 10 strippenkaart à € 47,- (geldigheid van 3 maanden) voor bokszak- en circuittraining. Voor Krav Maga is er een 10 strippenkaart à € 92,- en is tevens 3 maanden geldig. Beide strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij de instructeur.

Korting voor vaste Krav Magisten 

Heb jij jouw ritme gevonden in het aantal Krav Maga trainingen dat je volgt? Dan kun je 10% korting pakken op het lesgeld door het jaarbedrag in één keer vooruit te betalen.

Voorwaarden lidmaatschap

Voor de veiligheid en waarborging van het plezier zijn er voorwaarden aan het lidmaatschap bij Krav Maga Eindhoven die ook gelden voor mensen die via een strippenkaart trainen.

  1. Want mocht je onverhoopt niet kunnen en je meld je 12 uur van tevoren af, dan kun je de training in een tijdsbestek van 2 weken inhalen in een andere training (in overleg met instructeur).
  2. Lidmaatschap voor Krav Maga Eindhoven is alleen voor personen van 16 jaar of ouder en is strikt persoonlijk.
  3. KME studenten mogen geen antecedenten hebben bij Politie en Justitie. Bij eventuele twijfel kan, zonder verdere opgaaf van reden, gevraagd worden om een recente Verklaring omtrent Gedrag (VoG) te overleggen. Wanneer geen recente VoG overlegd kan worden houdt KME zich het recht voor eenzijdig het lidmaatschap te beëindigen.
  4. Je hebt niet de intentie om het geleerde te misbruiken.
  5. Krav Maga train je op eigen risico.

 

Kijk voor de complete algemene voorwaarden met gedragsregels hier

Gratis proefles? Meld je aan!