Contributie

Lidmaatschap en korting

Krav Maga Eindhoven biedt verschillende trainingen aan rondom Krav Maga. De trainingen zijn voor diverse groepen samengesteld naar gelang de ervaring (beginners, gevorderden), intensiteit (fightclass) en speciaal voor vrouwen. Naast Krav Maga maken ook personal training, kettlebell-, circuit- en bokszaktraining deel uit van het trainingsaanbod.

Op deze pagina staat alle informatie over het lidmaatschap, de tijdsduur per training, het gratis KME trainingsshirt, mogelijke korting en de bijbehorende voorwaarden.

Lesgeld Krav Maga trainingen

Een Krav Maga training duurt 90 minuten. Bij een lidmaatschap betaal je maandelijkse kosten en ontvang je een gratis KME trainingsshirt. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen*:

p/maand
1x per week
€38,00
2x per week
€53,00
3x per week of meer (all-in)
€73,00

*Er worden bij inschrijving eenmalige administratiekosten berekend à € 32,50

Korting voor vaste Krav Magisten 

Heb jij jouw ritme gevonden in het aantal Krav Maga trainingen dat je volgt? Dan kun je 10% korting pakken op het lesgeld door het jaarbedrag in één keer vooruit te betalen.

p/maand
p/jaar (10% korting)
1x per week
€38,00
€410,40
2x per week
€53,00
€572,40
3x per week
of meer (all-in)
€73,00
€788,40

International Krav Maga Federation (IKMF)

Krav Maga Eindhoven is aangesloten bij de Nederlandse Krav Maga bond die onderdeel is van International Krav Maga Federation (IKMF). Als student ben je verplicht om ook lid te worden van de IKMF. Dit loopt niet via Krav Maga Eindhoven, maar direct via de IKMF.

Een IKMF-lidmaatschap bedraagt  € 25,- per jaar, waarmee je kan deelnemen aan lokale en centrale examens.

bezoek site IKMF Nederland

Nieuw: All-in abonnement

Wil je een combinatie maken van trainingen? Dat kan! Voor € 73,- per maand kun je alle groepstrainingen volgen die je wilt. Als voorbeeld, je kunt 2x per week Krav Maga komen trainen én daarbij je kracht en conditie vergroten met een bokszaktraining.

Lesgeld overige trainingen

Bij Krav Maga Eindhoven kun je ook voor andere trainingen terecht die gericht zijn om kracht, conditie, snelheid en doorzettingsvermogen te verbeteren en waarbij je veel calorieën kunt verbranden. Het aanbod verschilt in groepslessen als in persoonlijke training op maat. Voor onderstaande trainingen hoef je geen lid te worden IKMF.

Krav Maga personal training

Naast groepslessen kun je ook persoonlijke training krijgen van Ad Rutten. Bij Krav Maga Personal Training wordt er op maat een trainingsschema gemaakt. De duur van de training kan variëren tussen de 60 en 90 minuten. Afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je per week komt trainen wordt er een prijs berekend.

MEER OVER PERSONAL TRAINING

Strippenkaart

Wil je geen abonnement? Dan kun je gebruik maken van een 10 strippenkaart à € 93,50 (geldigheid van 3 maanden). Deze is geldig voor groepstrainingen en verkrijgbaar bij de instructeur.

Bokszak-, kettlebell- en circuittraining 

Een kettlebell-, circuit- of bokszaktraining duurt 30 en/of 60 minuten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de maandelijkse kosten:

1x per week, 30 min
€17,00
2x per week, 30 min
€33,00
1x per week, 60 min
€33,00

Voorwaarden lidmaatschap

Voor de veiligheid en waarborging van het plezier zijn er voorwaarden aan het lidmaatschap bij Krav Maga Eindhoven die ook gelden voor mensen die via een strippenkaart trainen.

  1. Want mocht je onverhoopt niet kunnen en je meld je 12 uur van tevoren af, dan kun je de training in een tijdsbestek van 2 weken inhalen in een andere training (in overleg met instructeur).
  2. Lidmaatschap voor Krav Maga Eindhoven is alleen voor personen van 16 jaar of ouder en is strikt persoonlijk.
  3. KME studenten mogen geen antecedenten hebben bij Politie en Justitie. Bij eventuele twijfel kan, zonder verdere opgaaf van reden, gevraagd worden om een recente Verklaring omtrent Gedrag (VoG) te overleggen. Wanneer geen recente VoG overlegd kan worden houdt KME zich het recht voor eenzijdig het lidmaatschap te beëindigen.
  4. Je hebt niet de intentie om het geleerde te misbruiken.
  5. Krav Maga train je op eigen risico.

 

Kijk voor de complete algemene voorwaarden met gedragsregels hier

Gratis proefles? Meld je aan!