Krav Maga beginners & regulier   

Introductie

Krav Maga is een trainingsmethode die gebruik maakt van de natuurlijk instinctieve reflexen en reacties om jezelf te verdedigen in een aanval. In de training leer je om jezelf te redden in een levensbedreigende situatie.

Agenda

Reguliere training
Dinsdag
19:45 – 21:15
Donderdag
19:45 – 21:15
Zaterdag
09:30 – 11:00
Krav Maga beginnerstraining
Woensdag
19:30 – 21:00

Training

Bij Krav Maga train je jezelf om te focussen om een situatie te overzien zodat je leert te herkennen of de aanvaller alleen is of met meerderen. Krav Maga is geen traditionele sport, maar wel uitdagend vanwege de vele verdiepingen die het kent. De trainingsmethode is gericht op groei en mede daardoor blijft Krav Maga boeien.

Krav Maga leert je om te gaan met alle mogelijke vormen van geweld en confrontaties, waarbij zelfverdediging voorop staat. Met de Krav Maga technieken kan iedereen – man of vrouw, jongen of meisje, jongere of oudere – gebruik maken om een aanval af te slaan. Intuïtieve, fysieke, mentale, tactische en technische vaardigheden worden verbeterd. Tenslotte is Krav Maga behoorlijk inspannend en ook echt een aanrader als conditionele training!

Niveaus

Bij Krav Maga Eindhoven worden er verschillende trainingen op maat gegeven. Naast de reguliere Krav Maga training is er ook een beginnerstraining en een Fight Class. Beide zijn groepslessen. In de beginnerstraining leer je om tot en met level P1 te komen. Vanaf dat moment kun je meetrainen met de reguliere Krav Maga training. In deze les zitten er verschillende niveaus van P1 t/m P5.

De Krav Maga Fight Class is voor elk lid die zijn Fight/Spar skills wil verbeteren.

FIGHT CLASS

Woman only

KME heeft ook een aparte Krav Maga training voor Women Only

WOMAN ONLY

Lesgeld

Een Krav Maga training duurt 90 minuten. Bij een lidmaatschap betaal je maandelijkse kosten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen*:

1 x p/week
€ 38,00
2 x p/week
€ 53,00
3 x p/week of meer (all-in)
€ 73,00

Je kunt kiezen om twee keer per week een reguliere training te nemen, die uit te breiden is met Krav Maga Fight Class. Zie ook de mogelijkheden voor All-in abonnement

NAAR CONTRIBUTIE

Uitrusting

Voor de training heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat omdat er tijdens de training met technieken headlock of bearhug wordt gewerkt waarbij men elkaar stevig vastpakt. Verder heb je schone binnenschoenen (die niet afgeven) nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Voor een examen zijn IKMF shirt en IKMF broek verplicht. Tijdens training kun je die ook aandoen, maar zijn niet verplicht. Gebitsbescherming (bitje) en kruisbescherming (tok) zijn wel verplicht, voor mannen en vrouwen. Ter zijner tijd zijn ook scheenbeschermers, bokshandschoenen en mma handschoenen nodig. Bitje, tok, scheenbeschermers en bokshandschoenen zijn verkrijgbaar bij Krav Maga Eindhoven.

Trainingsplezier

Persoonlijke hygiëne is van groot belang om de veiligheid en het trainingsplezier (ook van medestudenten) te verhogen. Onverzorgde lange nagels kunnen bijvoorbeeld infecties veroorzaken, en een sterke zweetlucht of onfrisse adem kan bij bepaalde handelingen het trainingsplezier van medestudenten ernstig bederven. Van KME studenten wordt dan ook verwacht dat zij daar rekening mee houden wanneer zij op een training verschijnen.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!