Krav Maga 

Gelukkig mogen we weer Krav Maga trainen!

Introductie

Krav Maga is een trainingsmethode waarbij je natuurlijk instinctieve reflexen leert te gebruiken om effectief te reageren in een plotselinge aanval. Het is voor iedereen die zelfverdediging belangrijk vindt en wilt leren omgaan met uiteenlopende confrontaties.

Krav Maga is bedoeld om je weerbaar te maken tegen agressie, niet om agressiviteit te activeren. De trainingen zijn ook goed voor je conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Aanmelden of vragen?

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Dan kun je het beste het contactformulier invullen of even contact opnemen per mail of telefoon.

Direct aanmelden Contact

Trainingsrooster

Vanwege recente wijzigingen
Kijk in het rooster

Training

Bij Krav Maga train je jezelf om te focussen om een situatie te overzien zodat je leert te herkennen of de aanvaller alleen is of met meerderen. Krav Maga is geen traditionele sport, maar wel uitdagend vanwege de vele verdiepingen die het kent. De trainingsmethode is gericht op groei en mede daardoor blijft Krav Maga boeien.

Krav Maga leert je om te gaan met alle mogelijke vormen van geweld en confrontaties, waarbij zelfverdediging voorop staat. Met de Krav Maga technieken kan iedereen – man of vrouw, jongen of meisje, jongere of oudere – gebruik maken om een aanval af te slaan. Intuïtieve, fysieke, mentale, tactische en technische vaardigheden worden verbeterd. Tenslotte is Krav Maga behoorlijk inspannend en ook echt een aanrader als conditionele training!

Niveaus

Bij Krav Maga Eindhoven worden er verschillende trainingen op maat gegeven. Naast de reguliere Krav Maga training zijn er ook training beginners en training advanced. We geven groepstrainingen voor zowel mixed group (mannen en vrouwen), als women only (vrouwen). In de beginnerstraining leer je om tot en met level P1 te komen. Vanaf dat moment kun je meetrainen met de reguliere Krav Maga training. In deze les zitten er verschillende niveaus van P1 t/m P5.

Een perfecte manier om je Krav Maga verdedigingstechnieken te verbeteren is bokszaktraining. Je leert letterlijk van je afslaan en gaat door waar anderen stoppen. Je wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, maar je bepaalt je eigen snelheid.

BOKSZAKTRAINING

Lesgeld

Een Krav Maga training duurt 60 minuten. Afhankelijk van hoe vaak je per week komt trainen zijn dit de prijzen*:

1x per week
€32,-
2x of meer per week
€47,-
NAAR CONTRIBUTIE

Uitrusting

Voor de training heb je een sportbroek nodig en een t-shirt met mouwen. Geen halter-shirt of hemd, omdat er tijdens de training met technieken headlock of bearhug wordt gewerkt waarbij men elkaar stevig vastpakt. Verder heb je schone binnenschoenen (die niet afgeven) nodig, een handdoek en een flesje water of sportdrank.

Voor een examen zijn IKMF shirt en IKMF broek verplicht. Tijdens training kun je die ook aandoen, maar zijn niet verplicht. Gebitsbescherming (bitje) en kruisbescherming (tok) zijn wel verplicht, voor mannen en vrouwen. Ter zijner tijd zijn ook scheenbeschermers, bokshandschoenen en mma handschoenen nodig. Bitje, tok, scheenbeschermers en bokshandschoenen zijn verkrijgbaar bij Krav Maga Eindhoven.

Trainingsplezier

Persoonlijke hygiëne is van groot belang om de veiligheid en het trainingsplezier (ook van medestudenten) te verhogen. Onverzorgde lange nagels kunnen bijvoorbeeld infecties veroorzaken, en een sterke zweetlucht of onfrisse adem kan bij bepaalde handelingen het trainingsplezier van medestudenten ernstig bederven. Van KME studenten wordt dan ook verwacht dat zij daar rekening mee houden wanneer zij op een training verschijnen.

Algemene impressie KME

Gratis proefles? Meld je aan!