Over IKMF

International Krav Maga Federation

In 1995 is de International Krav Maga Federation (IKMF) opgericht door vooraanstaande Krav Maga-experts om het zelfverdedigingssysteem Krav Maga wereldwijd bekend te maken. IKMF is de grootste Krav Maga-organisatie ter wereld met haar hoofdkwartier gevestigd in Israël.

In haar ruim 20 jarig bestaan heeft de IKMF meer dan een miljoen mensen weerbaar gemaakt. Er zijn daardoor levens gered van diegenen die met Krav Maga preventief of met fysiek daadkrachtig handelen erger wisten te voorkomen.

 

Ontwikkeling en groei

De IKMF is betrokken bij de opleiding van diverse elite eenheden van zowel politie, veiligheidsdiensten en defensie. Hierdoor heeft de IKMF toegang tot echte reallife ervaringen van Krav Maga.

Krav Maga Eindhoven en Ad Rutten (instructeur level G4) zijn lid van de Nederlandse Krav Maga bond die onderdeel is van International Krav Maga Federation. Door middel van extra scholing en het continue verbeteren van de IKMF technieken en lesmethoden, blijven de trainingen bij Krav Maga Eindhoven interessant en actueel.

 

Examens

De landelijke Krav Maga examens worden onder toezicht van het Global Instructor Team (GIT) van het IKMF afgelegd. Deze instructeurs worden vaak ingevlogen vanuit Israël om het kwaliteitsniveau van trainers en studenten scherp te houden.

MEER OVER IKMF

Gratis proefles? Meld je aan!