KRAV MAGA EINDHOVEN

Over Krav Maga Eindhoven

Krav Maga Eindhoven (KME) is een sportschool waar de trainingen gericht zijn op mentale en fysieke kracht, waarbij respect, gezondheid, energie en plezier centraal staan.

Trainingsaanbod

Het aanbod van Krav Maga Eindhoven bestaat uit een variatie van Krav Maga trainingen en sportactiviteiten als Pad-, Bokszak- en FIT 250 training om kracht, conditie, snelheid en doorzettingsvermogen te verbeteren.

Meer over het aanbod

Krav Maga

Dit zelfverdedigingssysteem is ontwikkeld door Imi Lichtenfeld om vrouwen, kinderen en mannen zich te leren verdedigen wanneer dat nodig was. Krav Maga is een systeem dat niet uitgaat van regels of esthetische bewegingen, maar puur effectieve handelingen die zeer makkelijk aan te leren zijn.

Meer over Krav Maga

Instructeur

De Krav Maga trainingen worden gegeven door gecertificeerde IKMF instructeur Ad Rutten. Hij is ervaren trainer en leert studenten hoe zich te kunnen redden uit (levens)bedreigende situaties. Zoiets zoek je niet op, maar zodra je er in verwikkeld  raakt, wil je geen willoos slachtoffer zijn.

Meer over Ad Rutten

 

 

IKMF

Krav Maga Eindhoven (KME) is lid van de Nederlandse Krav Maga bond die onderdeel is van ’s werelds grootste Krav Maga organisatie IKMF.

Meer over IKMF

Workshops en cursussen

Naast Krav Maga trainingen en cursussen biedt KME ook diensten aan op het gebied van personal training en workshops/clinics voor bedrijven en particulieren. Een trainingsprogramma op maat voor bedrijven behoort ook tot de mogelijkheden.

Een mooi voorbeeld van groepsles op maat is het het Stay Away programma. Hierin worden vrouwen getraind op het gebied van zelfverdediging. Het programma bestaat uit een clinic en een tiendaagse cursus waarin vrouwen leren zichzelf te verdedigen en voor zichzelf op te komen.

Bij interesse, neem contact op.

Gratis proefles? Meld je aan!