Instructeur

Terug naar overzicht

Introductie

Naast oprichter van Krav Maga Eindhoven is Ad Rutten gecertificeerde Krav Maga instructeur (level G5). Met hart en nieren zet hij zich in om zijn studenten fysiek en mentaal te trainen zodat ze groeien in kracht en flexibiliteit.

“Persoonlijke groei, op welk vlak dan ook, in combinatie met een gevoel van veiligheid is wat ik mijn studenten wil meegeven. Mijn trainingen zijn gericht op het leren verbeteren van intuïtieve, fysieke, mentale, tactische en technische vaardigheden, zodat die persoon zich steviger voelt staan in het leven.”

– Ad Rutten

 

Clinics

Krav Maga Eindhoven kan ook clinics verzorgen voor bedrijven en verenigingen. Ad Rutten is gecertificeerde IKMF instructeur en deelt zijn kennis en ervaring graag. Met zijn achtergrond als beroepsmilitair en opleiding als bodyguard weet hij wat er nodig is om in een crisissituatie het hoofd koel te houden en te richten op zelfbehoud.

Bij interesse, neem contact op via het online formulier.

Ad Rutten

Vanaf jonge leeftijd is Ad Rutten een actief sporter! Na een aantal jaar Taekwon-Do maakte hij de overstap naar honkbal.

Tijdens deze 25-jarige honkbal ‘carrière’ heeft Ad de dienstplicht vervuld bij de koninklijke marechaussee en niet lang daarna een aantal jaar gewerkt als beroepsmilitair bij de luchtmobiele brigade.

Eenmaal als burger bleef het toch kriebelen om iets ‘anders’ te doen en dus ging hij de opleiding tot bodyguard volgen in Engeland.

Eind 2010 kwam Ad in aanraking met Krav Maga en was op slag verkocht. Door de passie voor Krav Maga en de goede klik met zijn instructeur Ivan Viguurs, kreeg hij vrij snel de kans om deel te nemen aan de CIC. Even later kwamen ook CrossFit en Kettlebell training in the picture.

Met zijn ondernemende houding is Ad inmiddels oprichter en eigenaar van Krav Maga Eindhoven waar hij dagelijks trainingen geeft.

Gratis proefles? Meld je aan!